0 τεμάχια
Καλάθι αγορών: €0.00

Αγορα Δοξυκυκλίνη Ελλάδα Αθήνα

 • Τρόποι πληρωμής: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι διαθέσιμο
 • Χρειάζεστε την ιατρική συνταγή; Δεν απαιτείται η ιατρική συνταγή για την αγορά του Δοξυκυκλίνη
 • Βαθμολογία προϊόντος: 4.24 από 5, σχηματιστικέ από τους πελάτες μας - 24 σχόλια.
  Δοξυκυκλίνη
 • Το δραστικό συστατικό: Δοξυκυκλίνη (Doxycycline)
 • Μορφή του φαρμάκου: ταμπλέτες
 • Αποστολές: Αποστολές σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα
 • Ο χρόνος παράδοσης: Αεροπορικώς (10-21 ημέρες , EMS Trackable 5-9 ημέρες)

 • Ψάχνετε πού μπορείτε να αγοράσετε το Δοξυκυκλίνη στην Ελλάδα;
 • Αν πάτε σε ένα φαρμακείο για να αγοράσετε το Δοξυκυκλίνη στην Ελλάδα απαιτείται η ιατρική συνταγή;
 • Αισθάνεστε ντροπή ή δεν έχετε χρόνο να απευθυνθείτε στον γιατρό για μια συνταγή;
 • Είστε σίγουρος ότι το δραστικό συστατικό Doxycycline του Δοξυκυκλίνη βοηθάει στη θεραπεία σας;

Τότε είστε στο κατάλληλο σημείο! Στο διαδικτυακό φαρμακείο μας μπορείτε να αγοράσετε καλής ποιότητας Δοξυκυκλίνη στην Ελλάδα χωρίς ιατρική συνταγή.

Θα παραδώσουμε την παραγγελία διατηρώντας την ανωνυμία σας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το Δοξυκυκλίνη θα παραδοθεί συσκευασμένο σε αδιαφανές δέμα. Εμείς εξασφαλίζουμε πάντοτε την έγκαιρη παράδοση.

Λάβετε υπόψη ότι το κόστος ταμπλέτας κατά παραγγελία σε μεγάλες συσκευασίες του Δοξυκυκλίνη είναι χαμηλότερο παρά κατά παραγγελία σε μικρές συσκευασίες, οι πληροφορείς σχετικά με τις εκπτώσεις αναφέρονται στο περιθώριο «Εκπτώσεις». Επίσης, κατά παραγγελία του Δοξυκυκλίνη αξίας άνω των 187 € η αποστολή σας είναι δωρεάν σε όλο τον κόσμο.

Την πληρωμή για αγορά του Δοξυκυκλίνη μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσω ασφαλούς ιστοσελίδας με σύνδεση SSL, χρησιμοποιώντας οποιανδήποτε από τις διεθνείς πλαστικές κάρτες (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card). Το διαδικτυακό φαρμακείο http://αγοραβιαγκρα.com/doxycycline-athens.html λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο. Οι απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το Δοξυκυκλίνη θα δίνονται μέσω της ειδικής υπηρεσίας υποστήριξης.

Εάν σας άρεσε το διαδικτυακό κατάστημά μας αγοραβιαγκρα.com, μπορείτε να το υποστηρίξετε, κάνοντας ένα κλικ στο google plus (g+), και θα πάρετε την έκπτωση στην αγορά του Δοξυκυκλίνη. Συστήστε την ιστοσελίδα μας αγοραβιαγκρα.com στους φίλους σας στην Ελλάδα και αποκτήστε επίσης μια πρόσθετη έκπτωση στην αγορά του Δοξυκυκλίνη.

Doxycycline χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων βακτηριακών λοιμώξεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής ή ορισμένων λοιμώξεων αμοιβάδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη ορισμένων μορφών ελονοσίας σε ταξιδιώτες που θα επισκεφθούν την ελονοσία περιοχές που έχουν μολυνθεί για λιγότερο από 4 μήνες και για να αποτρέψει ή να επιβραδύνει την εξέλιξη του άνθρακα μετά την έκθεση. Vibramycin είναι ένα αντιβιοτικό τετρακυκλίνη. Λειτουργεί με την επιβράδυνση της ανάπτυξης των βακτηρίων, επιτρέποντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα για να το καταστρέψει.

Δοξυκυκλίνη 100mg

ΣυσκευασίαΤιμήΑνά χάπιΕξοικονομείτεΑποστολήΠαραγγελία
100mgx270χάπια €86.32 €0.32 €18.66  
100mgx180χάπια €59.10 €0.33 €10.89  
100mgx120χάπια €40.44 €0.34 €6.22  
100mgx90χάπια €31.11 €0.35 €3.89  
100mgx60χάπια €21.77 €0.36 €1.56  
100mgx30χάπια €11.66 €0.39 €0.00  

Αποστολές σε όλο τον κόσμο: